• HOME
  • BLOG
  • DHL/GLS
  • CONTACTE

A cal ferrer, ganivet de fusta 😊

Des de que fa un any vam deixar la cadena BEEP (després d’11 anys de pertànyer), havíem deixat inoperatives les xarxes socials i el web amb l’antic  nom de BEEP Empuriabrava.

Un any tan estrany i dolent, com el que hem deixat enrere, va fer que no ens poguéssim ni plantejar fer el nou web, un objectiu que vam aplaçar vàries vegades per centrar-nos en les necessitats dels nostres clients.

L’equip actual; l’Ana, l’Àlex, en Mihai i en Rafa ens vam prometre treure el projecte a principis d’aquest any 2021. Tot i que falta contingut, hem decidit publicar la pàgina ara, per a que els motors de cerca com Google, vagin indexant totes les parts del web per tenir-la totalment operativa aquesta temporada que de ben segur serà una gran estiu. Aquest pròxim Maig dotarem de continguts tota la resta de la pàgina.

Hem pensat el web amb dues premisses, que considerem les més importants: Contacte i Informació.

– Contacte: En totes les pàgines hi ha com a mínim 3 llocs a on hi ha les dades de contacte, en les 3 formes fonamentals, WhatsApp, e-mail i telèfon.

– Informació: Hem dividit el web en les 6 principals branques del servei que us oferim:

  • TPV. Fa uns anys que vam virar la nostra estratègia empresarial cap els Terminals de Punt de Venda de sobretot la hostaleria, sota la premissa de “bars i restaurants sempre hi haurà” 😊
  • SAT. El nostre punt fort. Les reparacions d’ordinadors, tauletes i telèfons al nostre taller o a domicili. Com sempre preus i terminis de lliurament sense competència.
  • WEB. Quasi des del principi de la nostra empresa, allà pel 2007, ens hem dedicat al disseny web, xarxes socials, màrqueting digital, etc… Tot i no ser una de les activitats més importants que fem, si que hem fet i mantenim projectes molt importants dins la nostra zona, amb alguns reptes molt importants i assolits amb molt bona nota. Un preu just i estar a la darrera novetat fa que tinguem força èxit en el sector. Actualment tenim tres projectes en marxa, un d’ells ens fa molta il·lusió, es tracta d’un web per a una ONG a on la nostra feina no la cobrem, només cobrem les despeses d’allotjament i dominis, aviat la tindrem llesta i ens està quedant molt molt maca.
  • INTERNET: Intentem oferir solucions a tots els nostres veïns, autòctons o turistes, tan de Fibra, com RàdioEnllaç, WiMax, 4G. Després dels anys d’experiència i de conèixer el territori hem aconseguit una gran excel·lència. Treballem amb les millor empreses, aprofundint sobretot en les locals, soms amants del Km 0.
  • BOTIGA: La nostra raó de ser, en el primer local que vam inaugurar el 2007 o la nova ubicació al Trabuc el 2018. És el nostre laboratori d’idees i a on ens podeu trobar a diari.

Res més, d’aquesta web esperem dues coses. La principal que us serveixi i us agradi, si no la feu servir o no us agrada, haurà estat una feina inútil.  I secundàriament que ens serveixi per afrontar aquest any tan difícil amb una mica més de fortalesa.